Billige printerpatroner på nettet

Den anden dag skulle jeg købe printerpatroner hjem til vores printer derhjemme. Printerpatroner er jo normalt ret dyre, så jeg gik på nettet for at se, om jeg eventuelt kunne finde nogle billige printerpatroner. Der er selvfølgelig mange steder på nettet, hvor man kan finde billige printerpatroner, eller i hvert fald billigere end de printerpatroner, man køber i butikkerne. Tit skal man dog også bestille ret store mængder hjem, for at få en rabat, der er noget ved. Mit problem var så bare, at jeg skulle bestille nogle specielle printerpatroner hjem. Nogle med navnet hp photosmart 364xl.

Hp photosmart 364xl printer de bedste billeder

Umiddelbart ved jeg ikke lige hvad forskellen på hp photosmart 364xl printerpatroner og almindelige printerpatroner er. Jeg tror måske photosmart 364 referere til noget med, at de er gode til at printe billeder, altså billeder i rigtig skarp kvalitet. 364 xl står vist også for noget med opløsningen, af de pixels billeder kommer i. Og der skulle 364 xl vist være noget af det bedste, man kan få. Derfor blev jeg også super glad, da jeg fandt en side på nettet, hvor de netop havde speciel tilbud på lige præcis de photosmart 364 xl printerpatroner jeg skulle bruge.

Fremkaldelse af feriebilleder

Jeg endte med at bestille 5 stk. printerpatroner hjem, og går nu og venter på, at de kommer med posten. Det passer faktisk perfekt, at jeg lige har bestilt nye printerpatroner, da jeg har en masse billeder liggende, som venter på at blive fremkaldt og printet. Vi har nemlig lige været på ferie, hvor jeg tog en masse fine billeder, og så kunne jeg godt tænke mig, at printe nogle af dem ud til at indramme.

printerpatroner

Gav sparetips videre til kollega

Da jeg kom på arbejde den anden dag, fortalte jeg min kollega, at jeg havde bestilt hp photosmart 364xl printerpatroner her http://printtech.dk/p104.asp. Han synes det var et super køb. Han brugte selv de printerpatroner, og synes de lavede den bedste billede kvalitet. Han brugte den i hvert fald altid, når han skulle printe billeder til fremkaldelse. Jeg fortalte ham endda, at jeg havde fundet dem billigere på nettet, og derfor havde bestilt 5 stk. hjem. Jeg gav ham navnet på siden, hvor jeg havde købt dem, og han fortalte han ville skynde sig at bestille nogen, lige så snart han kom hjem.

Submit a Comment