Bliv selvstændig

Bliv selvstændig

Mange danskere drømmer om at blive selvstændig, men det kan være svært at komme igang, da der er så mange aspekter der skal tages i betragtning. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af nogen, der har meget erfaring og som kan hjælpe dig videre i denne lang proces. Nu er det lige så vigtigt at have en virksomhed på nettet, da det er der de fleste finder dig, derfor er det en god idé at investere i nogen som kan hjælpe dig med en god design af logo og hjemmeside. På deres hjemmeside kan du finde forskellige pakker du kan købe, som kan hjælpe dig med at komme igang med at blive selvstændig. Det kan være svært at vide hvor man skal starte – sådan bliver du selvstændig.

Iværksætter pakker

Hos dem kan bestille forskellige pakker som hjælper dig som iværksætter. De kan hjælpe dig med forskellige ting, som kan hjælpe dig videre i din proces og sikre at du får den bedste start. Det er vigtigt at man som virksomhed får en grafisk identitet, det siger noget om hvem man er og hvem man henvender sig til. I denne pakke kan du få hjælp til logodesign, brevpapir og visitkort. Du kan også få en pakke hvor du får en opstartsmøde, gennemgang af koncept og udfordringer og til sidst får du også telefonrådgivning når der brug for det. Der er mange andre pakker du også kan vælge imellem til at få hjælp til at blive selvstændig.

Opret virksomhed

Hvis du har brug for hjælp til at blive selvstændig kan du kontakte dem for hjælp med forskellige opgaver. De kan hjælpe med papirarbejdet, så du kan komme igang med din forretning. Du kan finde mere information om de forskellige virksomhedsformer på deres hjemmeside, dette kan hjælpe dig hvis du er i tvivl om hvilke form du skal vælge. Hvis du vil til et møde med dem, kan du kontakte dem ved at udfylde en formular på deres hjemmeside, hvor de derefter vender tilbage hurtigst muligt.