Boligklassikere er populære online

Boligklassikere er populære online

Boligklassikere er populære online

Man kan efterhånden finde mange lækre møbler og boligtilbehør online. Det er blevet nemt at finde lige det, der passer til sin stil med meget få klik. I dag kan fragtomkostningerne endda gøres så lave på møbler, at det er ingen sag at købe møbler online. Særligt store brands er populære varer online.

Normann Copenhagen har for alvor sat sit præg i dansk design, og er blevet et populært mærke hos mange hjem. Det hotte brand har en række møbelserier med både spiseborde, stole og skabe. De laver møblerne fra klassiske designs, men i en smart og fed retrostil. Et af Normann Copenhagens seneste bestsellere er blandt andet Tablo sofabordet, lampen Norm69 og relanceringen af Krenit skålen. De laver en række flotte designs inden for interiør med et twist. Det fantastiske ved Normann Copenhagen er, at mærket ikke mister sin værdi på noget tidspunkt.

en gammel klassiker til børneværelset

Går man og venter et barn, er der naturligvis en hel del som skal købes ind til børneværelset og til babyen. Rigtig mange danskere husker Lille Per’s seng, som var en fin lille tremmeseng. Sengen hedder Junoseng og er stadig rigtig populær hos mange. Vil man selv gerne have fat i den søde seng, kan den fås til en god pris hos .

Man kan få en babyseng fra Juno, som er til de helt små. Selve Juno tremmesengen kan bruges i mange år – ja, helt op til de er 3 eller 4 år. Så der er plads til at vokse. Tremmerne er høje, så barnet ikke risikerer at falde ud af sengen.

Sjove former og farverige nuancer

har man brug for et komfortabelt møbel som kan bruges både til voksne som små, skal man have sig en sækkestol. Sækkestolen er god som et ekstra møbel eller siddeplads til gæster. Den er også god til børneværelset, når der skal hygges med læsning eller spil. De findes i mange forskellige farver og passer på den måde godt ind i de fleste hjem.