Brug WMS til styring af dit lager her

Brug WMS til styring af dit lager her

Har man ikke hørt om WMS, er det et princip og et værktøj indenfor lageroptimering. Se mere på http://www.logiawms.dk/ hvor du kan se hvad det vil komme til at betyde for din virksomhed. Der er mange virksomheder i dag, som måske ikke lige har helt styr på hvordan deres lager hænger sammen. Det kan også være svært, hvis det aldrig lige er noget man har haft øje på. I moderne tider er det svært at overse sådan nogle ting, fordi konkurrence er så intens i nogle brancher. Så man bliver nød til, at være på top af tingene hvis man gerne vil overleve, og her gælder hver eneste krone.

En digitalisering af ens lager kan blandt andet være med til at optimere lagerpladsen brugt, og det giver bedre ordreekspeditioner. Når man snakker om dette system, taler man også om brugen af IT. Det er noget som mange medarbejdere skal vænne sig til, og dette er ingen undtagelse. Her er man altid online via tablets, headsets, terminaler eller lignende, som gør at man altid kan komme til.

Fleksibelt lager og moderne medarbejdere

Som sagt er det vigtigt at man kan være fleksibel når det kommer til at skulle optimere lageret. Har man aldrig fået optimeret lageret før, kan det også være en stor omvæltning. Dog er det ofte noget af det der skal til for at man kan komme foran konkurrenten. Det handler jo om at spare penge, og det kan man virkelig gøre i stor stil her. Ubrugt plads, varer der er forældet, og uorganiseret sørger for at du får nedsatte tider.

lagerstyring er et stort område, og alt efter hvor stort dit lager er jo flere penge er der og spare. Dette smarte system sørger for, at du kan planlægge den daglige drift trygt og sikkert. Faktorer som lagerbeholdning, leveringstider og ordrestørrelser bliver brugt til, at aktivere en ordre. Så kan du også trygt stole på, at de der kommer den optimale ekspedition.