Dæmp lyden med smarte og flotte løsninger

Dæmp lyden med smarte og flotte løsninger

På mange arbejdspladser, er der en masse larm, som kan være med til at distrahere folk i deres hverdag. Men der er heldigvis forskellige ting, man kan gøre ved dette, for få støjreduktion. Det er nemlig bevist er medarbejderne er mindre produktive, når de bliver distraheret af larm. Og derfor er det også i virksomhedens interesse at reducere larmen, således at man bedre kan koncentrere sig om at være produktiv. Men mange af løsningerne til støjdæmpning er ofte klodsede og ikke særlig pæne at se på. Men det er der nu lavet op på, så man i stedet for kan få smarte løsninger som også er flotte at kigge på, og som måske ligefrem er med til at pynte i landskabet.

Pynt op med fine billeder

Der er nemlig mulighed for, at de lydmure som man kommer til at sætte op, eller lærreder som det reelt er, at man kan pynte disse med flotte fotos. På den måde har man mulighed for selv at præge, hvad man kommer til at sidde og kigge på. Det kan være virksomheden ønsker at sætte billeder op, som er forbundet til virksomheden. Det kan også være, at man bare vil putte nogle fine og glade billeder på sine fotolærreder. Noget som medarbejderne bliver glade af at sidde og kigge på.

Brug de forprintede løsninger

Hvis man ikke selv har billeder, som man gerne vil putte på sine fotolærreder, så kan man også vælge nogle af de løsninger, som allerede ligger klar. Det kunne for eksempel være verdenskort eller andre fine billeder. Det vigtigste er jo selvfølgelig er pladerne vil være med til at give en et øget støjdæmpning, og det er jo det, som skal være med til at gøre medarbejderne mere produktive. Man kan finde mere omkring de forskellige produkter via linket http://www.sumopix.com/. Her kan man også købe selve produkterne, hvis man bruger linket direkte .