Damp i stedet for cigaretrøg

Damp i stedet for cigaretrøg

Damp i stedet for cigaretrøg

Er man rigtig glad for sine smøger og vil man ikke helt slippe vanen, kan man finde et alternativ som kan være langt sundere. Det drejer sig nemlig om E-cigaretter. Smøgens alternative fætter er en elektronisk cigaret, hvor man inhalere damp i stedet for røg. E-cigaretten eller e smøger, som de også kaldes, er et rigtig godt alternativ til de almindelige skadelige cigaretter. Men hvorfor skal man lige skifte til E-cigaretter? -Her kommer et par grunde…

Sundere alternativ

e smøg er bare et sundere og bedre alternativ til almindelige cigaretter. Du får ikke de samme kemikalier i kroppen, og det gør familien heller ikke som normalt udsættes for passiv rygning. Derudover er der heller ikke nogen lov om at man ikke må ryge e smøger indenfor. Med andre ord er man lidt mere fri til at kunne ryge lige hvor man vil. E-cigaretter koster mindre i forbrug sammenlignet med en pakke cigaretter. E smøger består af to dele: et genopladeligt batteri og en væskebeholder. Den væsentligste forskel er jo nok smagen, da man bruger væske i væskebeholderen fremfor tobak. Væsken kan man selv vælge i forskellige smag. Derudover kan man få forskellige dele, som man kan finde forskellige af.


Man kan købe hele startsæt billigt online, og det gode er, at der er 30 dages returret på produkterne, hvis man fortryder eller vil ombytte varen. Leveringen sker rigtig hurtigt og e smøgerne vil være hjemme inden for et par dage.

E smøgen er naturligvis også en god løsning, hvis man ønsker at trappe ned på cigaretter, men ikke ønsker at stoppe helt med det samme. På den måde bliver det ikke så stor en omvæltning at skulle stoppe helt med smøgerne. Det kan også betyde, at man får større succes med at vænne sig af med trangen til cigaretter.