Den perfekte kjole til den perfekte dag!

Den perfekte kjole til den perfekte dag!


Ligemeget om det er konfirmation, bryllup eller noget helt tredje? Alle kender det. Spændingen, forventningen og nervøsiteten op til den store dag. Alt skal være perfekt – også kjolen! Ligemeget om det er konfirmationskjolen eller brudekjolen. Hos ABC brudekjoler findes der et bredt udvalg af både konfirmationskjoler, gallakjoler og brudekjoler i forskellige stilarter. De findes også brudekjoler i store størrelser til billige penge, så alle kan være med!

Det skal være den helt perfekte kjole!

Det kan tage lang tid at finde den helt rigtige kjole til den store dag, og derfor er der hos ABC brudekjoler et kæmpe udvalg af brudekjoler, gallakjoler, konfirmationskjoler mm. Det er vigtigt for ABC brudekjoler at alle har råd til den helt perfekte kjole, og derfor findes der hele tiden faste lave priser på hjemmesiden. Det er også muligt at finde tilbehør til kjolen. Det dækker over alt fra slør, til diademer og jakker. Det er vigtigt at alt spiller sammen og er helt perfekt ned til mindste detalje på den store dag.

3 butikker landet rundt

ABC brudekjoler startede i 2000, og har i dag 3 butikker i hhv. Næstved, København og Ålborg. Udover de 3 fysiske butikker har de også den store online webshop på ABC-brudekjoler.dk. Alle kjolerne er helt unikke, og det er muligt at få den specielsyet til så den sidder helt perfekt. Det er muligt at prøve kjolerne i alle butikkerne landet rundt, og så bestille dem på nettet. Brudekjolerne findes i store som små størrelser så der er en brudekjole der passer til enhver brud. Der er kun 2 faste lave priser på brudekjolerne, og det er hhv. 4.500kr og 3.700 kr. Alle kan altså være med, både på størrelse og på prisen. ABC brudekjoler ønsker at alle kommende brude, konfirmander mm får en helt fantastisk dag der er værd at huske resten af livet.