Drømmebilen kan blive til virkelighed med leasing

Drømmebilen kan blive til virkelighed med leasing

Drømmebilen kan blive til virkelighed med leasing

De tårnhøje danske bilafgifter bevirker at priserne på specialbiler er nærmest urimeligt høje her i landet. Det er de færreste, der kan eller vil bruge de penge, som det koster at anskaffe sig en ny bil i den specielle og høje klasse. Dermed forbliver drømmen om en lækker, specialbil en drøm for mange.

Sådan behøver det dog ikke længere være, da leasing har gjort det muligt at omgå de høje afgifter på helt og aldeles fornuftig og lovlig vis.

Der findes flere forskellige leasing-løsninger.
Flexleasing er én af de mest benyttede leasing-former for privatpersoner. Fordelen ved flexleasing er, at registreringsafgiften på bilen fastsættes for typisk 12 måneder ad gangen. Dette beløb betales så som afdrag, og hver 12 måned vurderes registreringsafgiften igen. På denne måde vil den totale registreringsafgift være væsentlig lavere, end hvis man skulle betale hele beløbet på én gang, da man i første omgang anskaffede sig bilen.
Selvom flexleasing er blevet meget populært blandt private, er det ikke tilladt for netop privatpersoner at lease direkte. Flexleasing fungerer derfor på den måde, at et såkaldt leasingselskab, så som Specialcars.dk ,køber den bil, som man er interesseret i. Derefter lejer man så denne specifikke bil af leasingselskabet. Prisen vil indbefatter afdrag på de fastsatte afgifter samt leje af selve bilen.

Splitleasing fungerer praktisk talt på samme vis som flexleasing. Dog er udgifterne til leasingselskabet delt mellem en medarbejder og en virksomhed. Fordelene ved splitleasing er at medarbejderen undgår at betale skat af en eventuel firmabil, og samtidig sparer virksomheden penge, da medarbejderen på denne vis betaler en del af udgifterne til selve bilen via splitleasing.

Erhvervsleasing er leasing af deciderede firmabiler. Erhvervsleasing giver stor fleksibilitet for virksomheder og frigiver likviditet til andre investeringer.