En drengedrøm går i opfyldelse!

En drengedrøm går i opfyldelse!

Siden jeg var en lille dreng på 3-4 år har jeg drømt om en dag at skulle arbejde med biler og autodele og nu er drengedrømmen endelig gået i opfyldelse. Min barndom gik med at hjælpe min far med at istandsætte gamle biler, og vi øvede autoreservedele i stedet for tabellerne eller alfabetet. Jeg har altid haft en forkærlighed for Audi, og min drøm har derfor længe været at arbejde på et autoriseret Audi værksted.

Jeg gik på mekanikeruddannelsen på Hansenberg i Kolding og fik mit afgansbevis sidste sommer, men har haft svært ved at finde et fast job. For to uger siden ringede de dog fra refako.dk. De havde en åben stilling som indkøber af autoreservedele, som jeg havde søgt. De kunne åbenbart godt lide min ansøgning og de ville derfor gerne have mig til samtale. Det var næsten for godt til at være sandt. Jeg ville arbejde med autodele og Refako specialiserer sig især inden for Audi reservedele, så jeg var kommet uvirkelig tæt på mit drømmejob.

Sidste torsdag var jeg så til jobsamtale, hvilket jeg faktisk føler gik meget godt. Jeg fik fortalt om min viden inden for Audi reservedele og andre autodele, og stemningen var rigtig god.

Det vigtige opkald

I dag fik jeg så det fantastiske opkald om, at jeg havde fået jobbet og blev ansat som indkøber af Audi reservedele fra den første. Jeg hoppede og skreg næsten af glæde. Jeg var så glad. En drøm gik virkelig i opfyldelse, og lige nu kan jeg ikke rigtig tænke på andet end at fejre det med fadøl og store røde bøffer.