En effektiv metode til at kvitte smøgerne

En effektiv metode til at kvitte smøgerne

Vil man gerne kvitte smøgerne? Så har man nok også opdaget hvor svært det faktisk kan være at stoppe. Mange kan sige til sig selv: “nu skal det stoppe!”, men i realiteten skal der mere end ord til at begive sig ud i et ægte rygestop. Dette rygestop kan man have prøvet i flere gange hvor man tænker, nu er den der! Men i mange tilfælde kan man falde i igen ved blandt andet at tage til fest hvor man kan se andre ryge, og så er det ekstra nemt at blive fristet. Man har måske prøvet andre alternative metoder såsom nikotin tyggegummi/plaster, og dette virker også for nogen, men for andre gør det ikke.


Ofte så er det trangen til at have noget i munden, som kan melde et savn hos mange rygere som prøver at stoppe. Her kan man prøve sig med en el smøg istedet. En el smøg fungere stort set ligesom en almindelig cigaret. En el smøg skal man bruge på samme måde som cigaretten, dog er der igen giftstoffer som ryger ned i lungerne, til gengæld vil denne el cigaret skabe vanddampe istedet for. Disse vanddampe er ikke giftig for andre eller ens lunger, så på denne måde er det en sundere løsning.

Praktisk information

For at holde ens el cigaret kørende, så skal man bruge noget som hedder e væske. Denne e væske sørger for at man producere vanddampen i e cigaretten samtidig med at man kan indtage nikotin, således at man kan holde abstinenserne tilbage og få sit nikotin fiks. Dette er ofte noget som er let tingængeligt, som man enten kan købe i nogle e-cigaret butikker eller så kan man bestille dem på nettet.

Prisen er ikke højere end almindelige cigaretter, og de kan endda blive leveret lige til døren hvis man bestiller over nettet. Så dette kan både være en billigere, sundere samt nemmere løsning istedet for smøger. Så: kvit smøger, og start på e cigaretter!