En klassisk og lækker Isbåd med dejlig smag

En klassisk og lækker Isbåd med dejlig smag

En klassisk is med dejlig og lækker smag

De fleste mennesker kender en rigtig god Isbåd. Her får man en dejlig is, som bare byder på rigtig god smag. Isbåd isen er kendetegnet ved, at der er en sprød og lækker vaffel, hvori denne er fyldt med dejlig is. Her får man en cremet og lækker flødeis med en dejlig og rund vaniljesmag. Derudover er der gemt en dejlig overraskelse inden i, idet der også er god jordbærsyltetøj inde i isen, som bare giver lidt ekstra smag. En er overtrukket med kakaoovertræk, som lige giver ekstra god smag.

Gode klassikere året rundt

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at en Isbåd er en favorit hos både børn og voksne. Den gode smag er perfekt som en dejlig, kølig fristelse om sommeren, men man kan også sagtens nyde den gode smag foran sofaen på alle andre årstider. En Isbåd fra Hjem IS er lavet af nogle gode råvarer, som er med til at sikre den gode smag. Det er tydeligt, at isbåden er en klassiker, som er oplagt at have liggende i fryseren, når man lige får lyst til lidt lækkert.

Gode og dejlige smage

Man finder et stort udvalg af dejlig is, som bare smager rigtig godt. Her kan man vælge alt lige fra limonadeis, flødeis til islagkager. Så der er noget for enhver smag. Hvis man godt kan lide en frisk smag, så er en limonadeis helt oplagt. Hvis man derimod holder af den cremede smag, så er en flødeis helt perfekt. Fælles for alle is er den gode smag og de gode smagssammensætninger.

Gode pakker fyldt med kølige fristelser

Her kan man også vælge mellem forskellige mixpakker, så der er noget for alle i familien. Der er forskellige typer af mixpakker, og man kan blandt andet vælge specialpakken, favoritpakken eller familiepakken. Så er der altid noget dejlig is, når man lige har lyst til det.