En ny udfordring

En ny udfordring

Jeg har længe været modeblogger. Jeg har altid elsket at dele ud af mit liv og inspirere andre. Jeg elsker at blogge om tøj, mode, mad og om livet generelt. I forbindelse med min blog blev jeg kontaktet af en direktør på et modemagasin. Hun ville høre om jeg var interesseret i, at være webpraktikant hos dem. På modemagasinet havde de brug for en, som kunne hjælpe dem med løbende at opdatere deres hjemmeside, deres facebookside og deres instragram profil. Jeg takkede selvfølgelig ja, da det var en god mulighed for mig til at forbedre mine muligheder, også i forhold til min blog. I forbindelse med jobbet tog jeg på et InDesign kursus og et wordpress kursus.

Lige et job for mig

Det har vist sig, at kurserne var helt ideelle til mig og det arbejde som jeg er kommet til at lave som webpraktikant. På wordpress kursus lærte jeg en masse om, hvordan man redigerer en hjemmeside og hvordan man får layoutet tilpasset. De ting som jeg har lært på kurset, har også været noget, som jeg har kunne bruge på min blog. Jeg har også været på et InDesign kursus. indesign kursus er der her På InDesign kursus lærte jeg en masse om layout. Vi blev sat ind i, hvordan man laver det bedste layout og hvordan man fremstiller en flot reklame og brochure. De kurser som jeg har været på, er en del af kurser for ledige. Kurserne er tiltænkt ledige, som har brug for at lære mere indenfor medieverdenen. Kurser for ledige bliver dog benyttet af mange ikke-ledige som blot ønsker at lære mere. Efter kurserne er antallet af læsere på modemagasinets onlinesider steget merkant. Direktøren på modemagasinet har indtil videre været meget tilfreds med mit arbejde.