En ødelagt iPhone

Jeg er bare så glad for min iPhone, og passer almindeligvis også rigtig godt på den. Men man kan jo som bekendt ikke altid undgå uheld. Derfor var jeg da også super ærgerlig, da jeg den anden dag tabte den, og glasset på skærmen knustes. Derfor er jeg nu på udkig efter et sted, der kan tilbyde apple reparation til en billig penge. Der skal i hvert fald være en sted med erfaring inden for reparation af apple. Både fordi jeg vil have, at det skal laves ordenligt. Samtidig er jeg heller ikke interesseret i, at der sker yderligere skader med telefonen, når den bliver skilt af. Derfor må det gerne være nogen, der har forstand på de forskellige apple dele.

Billigere på nettet

Heldigvis er jeg blevet bekendt med et sted nede i byen, hvor de yder god apple reparation. Min veninde har fået lavet apple rep. dernede flere gange, og sagde af de var super dygtige til at håndtere de forskellige apple dele. I mellemtiden har jeg dog også være inde på nettet, og kigge på forskellige steder der tilbyder reparation af apple produkter. En apple rep. på nettet synes også at være billigere, end den de tilbyder nede i byen, så jeg tror mit valg falder på dem.

Submit a Comment