Få job som socialrådgiver vikar

Få job som socialrådgiver vikar


Der kan være, at du har været socialrådgiver, og nu står uden arbejde. Heldigvis er der nogle bureauer som gerne vil hjælpe dig med at finde vikararbejde som vikar socialrådgiver, så du ikke bare behøver at sidde derhjemme og kede dig hver evig eneste dag. For det er ikke sjovt at være arbejdsløs – og i selv om mange mennesker tænker, at de ville ønske de engang i mellem var det, så de havde tid til at slappe af, kan det hurtigt gå hen og blive meget kedeligt, og man kan få det psykisk dårligt af at lave ingenting.
Så hvis du har været socialrådgiver og gerne vil ud og foretage dig lidt arbejde indenfor dit område, har du altså mulighed for vikararbejde som vikar socialrådgiver.

Du kan få arbejde hos kommunekonsulenterne, der er et af de største vikarbureauer indenfor den offentlige forvaltning. Ansættelserne hos dette bureau sker ud fra dine personlige og faglige kompetencer og dine ønsker. Der er altså ikke et pres, der bliver puttet ned over dit hoved om, at der er noget specifikt du skal tage af vikar socialrådgiver jobs.
Så hvis du ønsker et arbejde med fleksibilitet og attraktive løn og ansættelsesforhold, skal du helt klart overveje kommunekonsulenterne, der virkelig er et dygtigt bureau, der gør alt for,at du skal føle dig godt til pas på dit nye privat socialrådgiver arbejde. vikar socialrådgiver

Man kan kontakte bureauet telefonisk i bestem dte tidsrum, telefonnummereret er 93 30 40 20.
Du kan også kontakte dem på e-mail: job@kommunekonsulenterne.dk , hvis du har nogle spørgsmål om dit nye privat socialrådgiver arbejde
Telefonisk kontakt skal ske i dette tidsrum:
Mandag 11:00-13:00
Tirsdag 11:00-13:00
Onsdag 11:00-13:00
Torsdag 11:00-13:00
Fredag 11:00-13:00
Så hvis det er noget for dig at være privat socialrådgiver (socialrådgiver vikar) grib chancen i dag og henvend dig til dem – du har intet at miste.
Held og lykke med dit nye arbejde som socialrådgiver vikar!