Flyttet fra århus til københavn

For nogle år tilbage brugte vi en fugemand århus, da vi skulle have fuget noget af lofte og vores gulvpaneler. Men nu da vi er flyttet til københavn, er det lidt langt at køre for vores fugemand århus, som vi ellers var så glade for. Derfor er vi nu i gang med at søge efter et nyt fugefirma københavn, som måske kan hjælpe os med en fugning i københavn. Hvis nu nogen af jer læsere skulle kende til et godt fugefirma københavn, så kunne det altså være helt og aldeles fantastisk, hvis du lige gad og skrive til mig, så vi kan få lavet de fugninger der nu skal laves i vores nye hjem her i københavn. Det er lige som om, at der mangler en del herhjemme, før det er ordentligt indflytningsklar.

Kender du et fugefirma københavn?

fugefirmaUd over at vi mangler at få lavet en fugning i københavn, så glæder vi os virkelig til at flytte ind i vores nye hus. Jeg har altid drømt om at bo i København, så det er næsten som en drøm der er gået i opfyldelse. Egentlig var det fordi min mand fik et rigtig godt tilbud om et job herovre, og så blev jeg jo bare nødt til at flytte med, hvilket jeg slet ikke har noget imod. Jeg er stadig ved at studere, så jeg kunne heldigvis bare flytte hele mit studie med herover. Dejligt endelig at komme til at bo i hovedstaden, som jeg jo altid har ønsket. Også selvom, at Århus er en virkelig hyggelig by, som jeg bestemt vil komme til at savne. Men tilbage til det blogindlægget egentlig handler om. Nemlig at jeg jo som sagt leder efter et nyt fugefirma københavn, så jeg vil egentlig bare runde af, og håbe I har et firma I kan anbefale?

Submit a Comment