Forskelligeheden er interessant

Forskelligeheden er interessant

Mennesker er forskellige

Det er interessant se på, hvor forskellige vi mennesker er. Uanset om man har same etnicitet, kan man opleve at man er forskellige. Det er skønt, at der er diversitet blandt mennesker. Hvordan ville verden ikke også se ud, hvis vi alle var ens, tænkte ens og havde samme interesser? Det havde ikke været nær så spændende, som det er når vi er så forskellige.

Spændende læring

Man kan altid lære noget spændende og nyt om mennesker, som kommer fra en forskellig kultur end man gør selv. Man bliver mere åben som person, og begynder at se ting fra forskellige perspektiver. Dette kan gavne et menneske på mange måder.

Forskellige interesser

Det er også spændende at se, hvor forskellige interesser folk kan have, selv inden for samme kultur. Nogle kan godt lide kunst, og beskæftiger sig med det. Andre kan godt lide sport, og dyrker sport i stedet. En hel anden gruppe mennesker kan måske godt lide at rejse, og studerer måske en bestemt kultur, som man ønsker at have bedre indsigt i. Det er altid spændende at se, hvor forskellige vi er, og at vi har forskellige interesser.