Gave til min veninde

Gave til min veninde

Min veninde har for elleve måneder siden fået den sødeste lille pige. Tilde hedder hun, og hun er virkelig bare alt for lækker. Nu står vi så for at skulle til hendes et års fødselsdag, og derfor skal vi jo have en gave med. Og min kæreste er allerede begyndt at himle med øjnene. Han ved nemlig godt, at jeg går helt amok, når det kommer til babylegetøj. Jeg synes bare, at man kan få så meget fint babylegetøj. Og når jeg først går i gang med at købe noget, kan det være svært at stoppe sig selv igen. Men denne gang har jeg lavet en plan, der gør, at jeg kun skal vælge imellem to forskellige ting. Så håber jeg, at jeg kan nå at stoppe mig selv i tide, inden jeg har købt babylegetøj til hele vejen.

Egne præferencer

Selv er jeg helt vild med trælegetøj. Jeg synes det for det meste er super lækker kvalitet. Det kan holde til noget, og så er det heller ikke fyldt med alle mulige parabener og andre skadelige stoffer. Selv havde jeg meget trælegetøj dengang jeg var lille. Jeg synes også, at der er et eller andet æstetisk over det. Det passer bare så fint ind på børneværelset. Den anden mulighed er et legekøkken. Jeg havde selv et legekøkken dengang jeg var lille, og jeg elskede det bare. Jeg lavede altid mad til mine forældre og mine større søskende, og det var virkelig noget af mit yndlingslegetøj. Efter nøje overvejelser har jeg besluttet mig for en gyngehest i træ, fordi den bare er så flot. Men jeg er også kommet til at købe en lille fin børnetavle, da jeg elsker børnetavler.