Giv terrassen og haven lidt ekstra!

Giv terrassen og haven lidt ekstra!

Giv terrassen og haven lidt ekstra!

Sensommeren begynder så småt at nærme sig, og vejret er også ved at gå væk fra det ellers lækre varme sommervejr. Men det betyder at vi går en anden hyggelig tid i møde. Det er ved at være tid til lidt mørkere aftner, med mindre man har noget der kan være med til at lyse op i mørket, som for eksempel en lille bålplads eller et bålfad ( Zinkbakken.dk ) på terrassen.

Det er ikke alle der lige kan have plads til at have et bålsted i haven, derfor er det så smart med disse bålfade, der tillader at man kan have en meget kontrolleret og smukt bål, uden at det skal fylde for meget samtidig med at det er meget nemt at gøre rent efter.

Hos Zinkbakken.dk kan du finde mange forskellige flotte bålfade, så det vil helt sikkert også være et der passer ind i den have. På den måde kan du gøre den mørke tid vi går i møde lidt lysere. Findes der noget meget betagende end at sidde ude på terrassen eller i haven en stjerneklar aften, og så sidde og kikke skiftevis på stjernerne og på flammerne der danser lystigt i bålet. Varmen fra bålet det kan mærkes på hele kroppen og får den til at slappe helt af, alt i mens at man blot høre noget enkelte fugle fløjte stille, en sidste melodi inden de også går til ro.

Flere lækre ting til haven

Udover bålfad eller bålsted kan man hos zinkbakken.dk også finde mange andre lækre ting til haven, man kan blandt andet finde smarte plantekasser der vil passe rigtig godt sammen med et bålfad. Yderligere kan man også finde smukke spejlbassiner, måske også kendt som fuglebade, som kan pynte i stort set alle slags haver.

Så er du på udkik efter haveartikler, så tag et smut ind forbi hjemmesiden zinkbakken.dk og se om der ikke skulle være noget lækkert til dig i deres store udvalg