Glædelig oplevelser i de smukke haver

Glædelig oplevelser i de smukke haver

Nu hvor sommeren snart er på trapperne er det på tide med en historie om haver

På hjemmesiden kan man læse om de forskellige måder man han indhegne sin have på, og man kan læse om de forskellige typer hegn, for eksempel 0 eller pilehegn eller plankeværk. Hvis man har en meget stor have så kan man godt have en stor hyggelig effekt af at indhegne et eller flere områder med raftehegn eller pilehegn eller plankeværk, for at få en masse små oaser. Inde i et hus er der jo også vægge mellem de mange rum, mellem køkken og stuen, mellem værelserne og så videre. Samme løsning kan man vælge for sin have. Man kan med et raftehegn eller plankeværk indhegne terrassen eller et lille stykke jord hvor man for eksempel gror kartofler eller andre grøntsager. Et plankeværk og raftehegn og pilehegn er lavet af naturlige elementer og passer derfor enormt godt ind i haverne, som jo også er lavet af naturlige materialer. Når man har en terrasse med enten fliser eller træplanker, så kan det se rigtig hyggeligt ud hvis man også har nogle små indhegninger med træværk. Så kan man eventuelt hænge nogle altankasser i fine farer op og fylde dem med enten grønne planter eller med farverige blomster eller måske bare med nogle dejlige friske og spiselige krydderurter.

Mange forskellige slags hegn kan bruges til forskellige ting

Der findes mange slags hegn, nogle er lavet af naturlige materialer som træ eller flet og andre er lavet af jern og stål og plastik. Det er meget godt at vælge det som passer til den slags hus man bor i. Man kan få rigtig god inspiration til hvordan man kan indrette og udvikle og forbedre sin have hvis man går ind på hjemmesiden der tidligere blev omtalt, nemlig
Hvis man ikke selv er så god til det med haver, så kan man også se om man ikke kan finde en dygtig gartner som kan komme og hjælpe med det tunge arbejde med at sætte hegn op og den slags. En have kræver omhyggelighed og pasning og den slags, så man skal sørge for at få lavet en have som man kan overkomme for ellers gror den hurtigt over ende, og så ser den ikke længere så hyggelig ud. Man kan derfor vælge at så græs mange steder på de store områder hvis man ikke rigtig orker eller har tid til at ordne en masse blomsterbede og ukrudt og den slags. Så kan man have tid til at ligge og slænge sig i en havestol eller en liggeseng eller noget andet. Et godt tip til haveelskere, her på falderebet, er simpelthen at droppe sommersandalerne og bare gå rundt på bare tæer i haven.