Kunsten at vælge det rigtige gør det selv køkken

Mine forældre har været i gang med en større renovering af deres hus. Jeg skal være ærlig og sige, at det trængte virkelig også. Men nu er resultatet til gengæld også blevet super flot. Det er primært deres køkken og bad de har fået renoveret, men vi har også lavet andre småændringer i nogle af de andre rum i huset.

køkkener

Overraskende intelligent elektronik

Da de skulle vælge hvilke nyt køkken og bad de skulle have, var vi selvfølgelig ude og se på en masse køkkener. Mildest talt var jeg helt overrasket over alle de ting og gadgets man kan få til køkkener nu til dags. Både intelligente køleskabe og elektronik, der nærmest kan lave mad til dig, vaske det op og stille det på plads af sig selv. På den ene side synes jeg, at det er super sjovt, at man kan få alle sådan nogle ting til sit køkken. På den anden side synes jeg næsten også, at det blev en smule uhyggeligt. Det føles jo lige pludselig som om, at elektronikken vil overtage vores verden.

bad og køkken

Gør det selv er bare lidt sejere

Derfor er jeg da også glad for at mine forældre er sådan lidt mere gammeldags i det. Og derfor valgte at kigge på flere, mere menneskelige løsninger. Derfor var vi selvfølgelig ude at kigge på forskellige gør det selv køkkener. Min far synes det har sin charme, at have et gør det selv køkken. Jeg har ham nu mistænkt for, at det også er fordi han synes det er lidt sejt, at have sat sit eget køkken op. Derfor overraskede det mig heller ikke, da det var et gør det selv køkken de endte op med at købe.

gør det selv køkken

Min far er en gør det selv mand

Jeg må indrømme, at min far virkelig har været sej til at sætte det op. Det eneste han fik hjælp til, var nogle af elinstallationerne. Ellers har han ordnet alt andet selv, og det er virkelig blevet flot. Hver gang folk spørger til det nye køkken, stråler han jo som en sol, og han elsker at fortælle om, hvordan han har sat det hele op selv. Ydermere kan jeg fornemme, at min mor synes det er lidt sexet, at hendes mand har leget håndværker. Men det er vel kun i kraft af, at det gik godt. Uanset hvad er min mor super glad for sit nye køkken, og det danner allerede rammerne og de lækreste måltider.

Submit a Comment