Hæng dit tv op på væggen

Hæng dit tv op på væggen

Hæng dit TV op på væggen

Et TV kan være svært at placere i stuen, hvis man samtidig gerne vil bevare en harmonisk og moderne indretning. Man kan investere i et stort tv-møbel, som optager rigtig meget plads, og som måske ikke passer ind i resten af rummets design. Alternativt kan man anvende et tv ophæng og få tvet op på væggen, så det ikke har brug for at stå på noget møbel. Det giver straks en masse plads, og samtidig ser det også rigtig godt ud. På kort tid vil tvet gå fra at være et irriterende skrummel til at være en sofistikeret del af rummets indretning.

I små rum kan et tv ophæng også være med til at spare betydelig plads ved at placere tvet oppe på væggen. På den måde kan man have et tv i f.eks. soveværelset, som ikke behøver optage sparsom bordplads el.lign. Også på børneværelser vil et ophæng til tv være hensigtsmæssigt, da det giver meget mere rum til at lege på gulvet, og samtidig beskytter det også tvet fra bolde og andet legetøj at få det godt op i højden.

Der findes tv ophæng til både store og små tv. Nogen ophæng sætter tvet fast helt tæt på væggen, andre kan bevæge sig, så man kan dreje tvet. Dette er specielt smart i små rum som f.eks. køkkener og soveværelser, hvor tvet måske ikke er helt centreret i rummet. Så har man et tv, der trænger til at få luft under sig, så kan et tv ophæng varmt anbefales, og et stort udvalg kan ses ved at følge linket.


Når man nu har gjort sig den ulejlighed at hænge sit tv op på væggen, så vil det også være værd at overveje, at investere i godt tilbehør til tvet, så man får mest ud af det, og får den bedst mulige oplevelse, hver gang man tænder på fjernbetjeningen.
De fleste nye tv er SMART-tv, så en god router, et web-cam eller andet tilbehør kan sagtens betale sig at have i baghånden.