Har længe haft lyst til et rygestop

Jeg er en af de typer, der har prøvet alle mulige ting, for at stoppe med at ryge. Og det er virkelig over et langt stykke tid. Jeg har haft lyst til at stoppe med at ryge de sidste fem år, Men som med alt muligt andet, er det virkelig svært bare lige pludselig at skulle ændre sine vaner. Jeg startede med at ryge dengang jeg var 16 år, så nu har jeg altså røget i 27 år. I mit forsøg på at stoppe har jeg prøvet alt fra e væske til en e cigaret. E væske synes jeg ikke lige umiddelbart var noget for mig. Og jeg synes egentlig heller ikke, at det hjalp synderligt. Jeg kunne i hvert fald ikke rigtig mærke nogen forskel.

Prøver med en e cig til at hjælpe på rygestop

En e cigaret er jeg dog lidt mere positivt stemt over for. Dengang jeg første gang prøvede en e cig, var da de faktisk lige var kommet frem på markedet. Men det er jo nogle efterhånden. Jeg synes faktisk at den hjalp på mange af de ting, som er svært, når man prøver på at stoppe med at ryge. Siden da har de jo videreudviklet den adskillelige gange, om min logik siger mig, at det kun kan være til det bedre. Så hvis jeg synes, at den var god dengang, må den jo være endnu bedre nu. Jeg er i hvert fald super spændt på at komme i gang. Jeg føler mig faktisk også ret motiveret. Denne gang skal det fandme lykkes.

Submit a Comment