Læg internettet fra dig

Læg internettet fra dig

Rigtigt mange mennsker i dag, bruger rigtig meget af deres tid, enten på computeren eller på mobiltelefonen. Rigtigt mange bruger eksempelvis deres computer på sit arbejde dagen lang, og så når de kommer hjem fra arbejde, sidder de foran den igen. Også specielt den yngre generation, bruger rigtig meget mobiltelefonen, og er blevet meget afhængig af de sociale medier. Men er dette en dårlig eller en god ting.

Det er ikke rigtig noget svar på om det er en god eller dårlig ting. Man kan bruge internettet til rigtig mange gode ting, men samtidig også rigtig meget tidsfordriv.

Mennesker glemmer nogle gange, at man også skal gøre noget godt for sig selv. Selvom det ikke er alle som gider, kan det være godt hvis man prøver at komme ud, uden at have internettet med sig.

Det kan være man bliver mere åben, får måske får mere kærlighed af ens omgivelser, da man giver personerne 100 % den opmærksomhed, som de gerne vil have. Det kan være man får lægger mere mærke til de omgivelserne der er omkring en.