Lider du af hårtab – så er løsning måske her?

Lider du af hårtab – så er løsning måske her?

Lider du af hårtab – så er løsning måske her?

Har bemærket noget anderledes ved dit hår, det er begyndt at føles tyndere og der ryger lidt af nogle du klør dig i håret? Så lider du måske af hårtab. Dette betyder ikke at du er ved at blive gammel og miste håret. Hårtab kan være en naturlig følge at flere forskellige ting. Blandt kan stress være med at starte hårtab, andre årsager kan være en øget hormonproduktion hos mænd. Det er hormonet testosteron der i for større mængder kan være med til at nogle mænd begynder at tabe håret. Heldigvis findes der nu metoder til at stop hårtab, se mere her stop hårtab .

Hvad er det der sker?

Det der sker oppe i hovedbunden er nogenlunde det følgende. Hårets vækst har en cyklus, og når enden på denne cyklus er nået vil håret begynde at rive sig løs fra hovedbunden og til sidst falde af. Normalt vil det så i mellemtiden være et nyt hår der vokser op det samme sted som det forrige hår det var, men sådan er det så ikke altid, og det er sådan man begynder at få hårtab. Årsagen til at de nye hår ikke vokser frem kan som sagt være flere forskellige ting, men behandling af hårtab er meget det samme, så årsagen er ikke så vigtig.

Hvad gør behandlingen

Når man starter på en behandling af hårtab er det fordi man gerne vil gøre noget ved det. Allerede der er måske en god start for nogen, hvis hårtabet skyldes stress kan de hjælpe at man ved at man er ved at behandle problemet.

En behandling af hårtab med det effektive produkt Crescina HFSC fungere på den måde at Crescina HFSC går ind og stimulere metabolismen i hårrodscellerne. Dette betyder at man sætter gang i dannelsen af nye hår. Yderligere aktiverer det også nogle af stamcellerne i hårroden, hvilket er igen er med til at hjælpe med opbygning at nye hår på hovedet.