Med min far i byggemarked

Med min far i byggemarked

Min far har altid mange sjove og nye projekter. I sidste weekend havde han igen et nyt projekt. Han kom og spugte mig, om jeg ikke ville tage med ham ud og handle i et byggemarked. Jeg skulle selv have noget maling til et gammelt skab, så jeg tog med ham. I byggemarkedet bad min far mig om, at kigge efter en kompressor, han ville selv kigge efter rulleborde. Jeg gik først hen og fandt den maling som jeg skulle bruge til mit gamle skab. På vejen gik jeg forbi et hæve/sænke bord, som jeg havde kigget på på nettet.

Stort udvalg

I butikken havde de et kæmpe udvalg af kompressor, som lå i meget forskellige prislejer. Nogle af dem havde et meget lavt støjniveau, andre havde tilgengæld en høj slagvoloumen mens andre var nemme at transportere. Udfor en af dem stod der, at den var testvinder, så den valgte jeg. Der kom en ekspedient og hjalp mig med at få den ned fra hylden, og han satte den på en sækkevogn. Jeg gik over for at finde min far. Min far kom gående imod mig med en sækkevogn med en masse papkasser med rulleborde i. Vi gik til kassen for at betale. Ved kassen stod der en masse kurve. kurvevogn finder du her. Mens vi stod i kø læste min far på kompressor kassen. Den kunne alt det, som min far havde brug for, og han var meget tilfreds med mit valg. Da vi kom ud til bilen læssede vi alle ting op i traileren og kørte hjem. Da vi kom gjem hjalp jeg min far med at samle hans nye rulleborde og derefter kunne min far gå i gang med sit nye projekt. Jeg gik i gang med at male mit gamle skab. Jeg er spændt på at se, hvad min far finder på næste gang.