Min søns første fisketur

Da min søn aldrig nogen sinde har været ude at fiske før. Er jeg ved at planlægge en kommende fisketur for min søn og jeg. Jeg har en masse abu fiskegrej liggende derhjemme, men jeg har slet ikke kunne finde min ellers meget fine abu fiskestang derhjemme. Det er jo ligesom noget af det mest nødvendige fiskeudstyr, hvis vi skal afsted på den fisketur. Jeg har derfor besluttet mig derfor for at finde en hjemmeside, som sælger abu garcia, da det er et af mine absolut ynglingsmærker. Eller det var det i hvert fald, den gang jeg var yngre og fiskede.

Nyt abu garcia fiskeudstyr

Jeg fandt en hjemmeside i går, som er fyldt med fiskeudstyr fra abu garcia og de har virkelig et stort udvalg i nærmest alt slags fiskeudstyr. Jeg gik derfor i gang med at undersøge, hvad jeg manglede til vores fisketur. Så slog det mig, at jeg ikke kun manglede lidt fiskeudstyr, men også en fiskestang til min søn. Da han aldrig har fisket før, har han jo heller ikke nogen fiskestang. Så jeg har tænkt mig at købe en fiskestang til ham, pakke den ind og give den i gave. Så kan det være en slags hentydning til, at vi skal ud og fiske sammen.

fiskeudstyr

Stort udvalg på nettet

Udvalget på hjemmesiden er virkelig stort, så jeg har endnu ikke lige bestemt mig for, hvad det er for en fiskestang, som jeg gerne vil have. Men jeg tænker at det nok skal være en abu garcia fiskestang. Dem har jeg virkelig læst rigtig mange gode ting omkring. Udover fiskestængerne, skal jeg også have nogle fiskehjul. Jeg er vild med det lidt retro look, og tænker derfor at to abu ambassadeur hjul ville være perfekte til lejligheden. Hjulet er i øvrigt blevet anerkendt, som nogle af de bedste fiskehjul længe. Dette er, især fordi at det kan kaste langt og er slidstærkt.

abu garcia

Overskuelig webshop

At skulle finde alt det fiskeudstyr, kan godt nok være svært. Heldgivis har jeg fundet en meget overskuelig hjemmeside. Her er det meget lige til, og den villeder slet ikke. Derfor har jeg også næsten fundet alt jeg skal bruge. Jeg bestiller det hele imorgen, og glæder mig til det kommer. Især til at overraske min søn med gaven. Jeg håber virkelig han bliver glad.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fritid Online » Blog Archive » Glemte mit abu ambassadeur derhjemme - [...] det sig, at en af mine venner havde et fiskehjul med, som passede perfekt på min abu fiskestang. Han…

Submit a Comment