Modeblogs vokser frem som aldrig før

Der findes virkelig rigtig mange modeblogger i på internettet, og det kan oftest være svært, at så forskel, da de alle bare ligner hinanden. De forskellige blogger skriver om tøj, mode og de trends der er inde lige nu, skrevet i dagbogsform, så deres læsere kan relatere til dig og sætte sig i modebloggerens sted. Jeg synes virkelig der er kommet rigtig mange blogger til på det seneste, som omhandler det samme. De deltager i de samme modeblogger events, modeshows og har de samme meninger.

Svært at definere hvem den bedste blogger er

Der er dog en blogger, som jeg virkelig synes skiller sig lidt ud. Bloggen hedder fashionary, og personen bag er ikke kun en, der ligesom de mange andre bloggere interesserer sig for mode. Bloggeren på fashionary fortælle nemlig om hendes passion for fotografi og hendes designprocesser. Det er noget af det, der får mig til at synes, at hun er den bedste blogger jeg kender. Jeg synes nemlig, at det er super fedt og følge med i, hvad for nogle designprojekter hun laver på hendes skole.

Fashionary har forstået at fange læserne

Når en modeblogger skriver om de samme ting, synes jeg bare de flyder lidt sammen, og bliver alt for ens. Nu er jeg ikke selv blogger, så måske er det svært for mig, at definere hvem den bedste blogger er. Jeg tror også lidt det er en smagssag, alt efter hvem man er, og hvilke behov man gerne vil have dækket, når man følger en blogger. Dog vil jeg stadig mene, at man skal finde et eller andet, som gør at man skiller sig ud, ligesom bloggeren på Fashionary, der ligesom har forstået. Derudover kommer også alle småtingene som, at en blog ligesom Fashionary godt må indeholde gode billeder, nogle gode velformulerede og ikke så lange tekster og så selvfølgelig en god personlighed, som skinner igennem på bloggen.

Submit a Comment