Moderne kvalitetstæpper med en historie

Moderne kvalitetstæpper med en historie

Moderne kvalitetstæpper med en historie

Boligindretningen siger rigtig meget om din personlige stil. Derfor er boligindretningen også en rigtig god måde at skabe noget charme, kant og nye udtryk som passer til din stil og som hænger sammen med dagens arbejde og funktionalitet. Boligtilbehør behøver nemlig slet ikke kun at være et udtryk for hvem du er som person, men kan have en gavnlig effekt i hjemmet generelt.

Gulvtæpper er den type boligtilbehør som både skaber stil, personlighed og funktionalitet i et rum. Den kan bruges til at inddele rummet i forskellige zoner, holde fødderne varme og samtidig have en isolerende effekt på varmen i huset. Skindtæpperne og bomuldstæpperne fra rugsolig.dk er ikke nogen undtagelse. Men de udgør et spændende og anderledes projekt, som faktisk er med til at passe på vores klode.

De smarte og moderne bomuldstæpper og skindtæpper bygger nemlig på princippet af genbrug af materialerester. Det vil egentlig sige at alle de skindrester og bomuldsrester de skaffer bliver genbrugt til vævning af tæpper. Tæpperne er naturligvis kun lavet i kvalitet og med tanker på at miljøet. Det er ikke den nemme løsning, men den rigtige løsning at bruge restprodukterne i stedet for at producere nye. På den måde bliver intet spildt.

Hvad er ikke smartere end at have et stykke boligtilbehør med sådan en historie? Selvom det er affaldsprodukter, er de udført med fokus på coolness og kant, så du også selv synes det bliver fedt at have liggende på gulvet.

Alle materialer bliver farvekoordineret og udvalgt så de kan væves sammen i et tæppe. Skindtæpperne og bomuldstæpperne bygger på det skandinaviske design. Blandt andet det simple lever i både designet så vel som produktionen. Man kan få tæpperne i flere forskellige størrelser og designs. Man kan filtrere søgefeltet således, så de matcher ens ønsker om et nyt tæppe. Du kan finde tæpperne hos