Naturoplevelser

Naturoplevelser

Naturen byder på mange muligheder på at være aktiv, eller ren og skær afslapning, hvis man er mere til det. Med naturferier er der mulighed for at nyde skov, strand, fjord m.m.

Skattejagt

Hvis man er mere til at være aktiv sammen med familien, hvorfor så ikke at lave skattejagt i skoven? Skattejagt er frem for alt sjovt. Børnene elsker at finde skatten! Et godt tip er, hvis man vil gøre skattejagten lidt sjovere for børnene, så kan de klædes ud som sørøvere!

Picnictur

Hvis man er til ren og skær afslapning, så kan man lave en picnictur. Picnic er en skøn aktivitet om sommeren. Fyld kurven med lækkert mad og drikkelse, og tag ud og nyd lækkerierne med familien eller vennerne.

Stranden

Hvem elsker ikke at tage på stranden? Det gode ved en ferie på stranden er, at man kan både lave aktiviteter, så man er aktiv, hvis man er mere til det. Men man kan også bare slappe af, sole sig, og nyde en kold øl. Men hvis man er til det aktive, så kan man f.eks. lave en spændende jagt på muslingskaller med børnene. Muslingskaller er flotte, og har mange forskellige former og farver.

Så det er bare med at komme ud og få en naturoplevelse!