Pift boligindretningen op!

Pift boligindretningen op!

Foråret er over os og man kan derfor godt få lyst til at gøre noget ved boligen. Har du også lyst til at pifte din bolig op, men har du ikke de store midler kommer her et tip!
En af de simpleste måder man kan ændre sin boligs udtryk er nemlig gennem vægtapet og wallstickers. Wallstickers er en enkel løsning der ikke kræver det store budget for at kunne gennemføre, og så er de lette at ændre uden særlige omkostninger.

Stickers til boligen kommer i mange former og farver og kan tilpasses til netop dine ønsker og behov. Alt efter dit budget og dine ønsker for din nye boligindretning kan wallstickers være alt fra vægstørrelses store motiver til små mønstre der kan sættes på bl.a. skabslåger og møbler.

De mange anvendelsesmuligheder.

Vægtapet og wallstickers har mange af de samme anvendelsesmuligheder, men stickers til boligen har især mange forskellige formål og anvendelsesmuligheder i en boligindretning.
Den første måde man kan bruge wallstickers i indretningen er jo som dekoration på vægge, som navnet også antyder. Dette er naturligvis hovedofrmålet med walstcikers, der kan bidrage til et rum på samme måde som maling eller tapet, men som er lettere at tilpasse og ændre efter lyst og behov end f.eks. tapet.
Den anden mulighed er at dekorere f.eks. skabslåger og bordplader med wallstickers for at skabe et nyt liv til gamle eller slidte møbler.

Walstickers findes i et stort udvalg både i butikker og på nettet, og de kan ofte tilpasses boligen. Se bl.a. wallstickers til køkken lige her