Pisk en fed feststemning op med dette spil

Pisk en fed feststemning op med dette spil

Pisk en fed feststemning op med dette spil

Forestil dig en privatfest uden drukspil? Nej, den gør ligesom bare ikke… Står man og mangler et spil til sin fest som virkelig kan samle en flok mennesker, skal man vælge beer pong. Beer pong er i dag blevet enormt populært og spilles rigtig mange steder på diskoteker og barer. Spillets popularitet har noget så store højder at man laver beer pong turneringer herhjemme i Danmark. Men hvad går det lige præcis ud på? Først og fremmest skal det fremhæves at det er et utroligt nemt spil at lære. Det er et spil som man kan have med til enhver lejlighed, og man kan købe forskellige beer pong borde og beer pong spil alt efter, hvor avanceret det skal se ud. Den er god til enhver privatfest, til festivaler og ikke mindst til en polterabend, hvor man lige skal have det sidste festlige indslag med. Man vælger selv om det netop skal være øl i glassene, eller om man vil drikke noget andet.

Sådan kommer man i gang med beer pong

Beer pong er oprindeligt en amerikansk opfindelse som blev populær rundt på universiteterne i 1950’erne. Siden da er spillet blevet kendt i hele verden. For at komme i gang skal man have et beer pong bord og så skal man have en god mængde ølkrus i plastik. Skal det være helt efter bogen og 100 pct. amerikansk, skal man købe de røde plastikkrus, som kaldes red cups. Derudover skal man have en bordtennisbold.

Her kan man finde et


Man stiller plastikkrusene/ red cups op i en trekant i hver ende af bordet. Alle kopperne fyldes op med øl, eller hvad man ellers vil drikke. Og så gælder det for hvert hold at kaste bordtennisbolden så den rammer i modstanderens plastikkrus. Modstanderen drikker det plastikkrus, som bolden rammer. Det hold, der rammer alle modstanderens plastikkrus først, vinder hele spillet. Læs mere på Oelbong.dk