Praktiske råd til din forestående flytning

Praktiske råd til din forestående flytning

Når det er tid til at søge nye græsgange

Der kan være flere forskellige grunde til, at det er nødvendigt at flytte. Måske er det på grund af arbejdet, på grund af familien eller noget helt tredje. Uanset grunden er det altid en smule vemodigt, når man skal forlade en by, et område og en bolig, hvor man måske har boet i adskillige år. plastkasse

Vær praktisk når du flytter

Under enhver flytning, er det vigtigt at være praktisk. Hvis man ved hvordan man skal gøre, går tingene hurtigere, og resultatet er bedre. Først og fremmest gælder det om, at få fat i store mængder flyttekasser. Det handler om at få sine ting til at fylde så lidt som muligt. Og her er flyttekasser virkelig praktiske. De kan nemt stables ind i en flyttevogn eller en flyttetrailer. Hvis man har et par ting som er særligt porøse, kan det være man ikke er tyg ved at smide dem i en flyttekasse, som trods alt er lavet af pap. Her kan det være en idé, at investere i et par plastkasser. En plastkasse er mere solid end en flyttekasse, men mindst lige så praktisk. Ulempen ved de fleste plastik kasser er og, at de fleste typer ikke kan foldes sammen når de ikke bruges. Når man pakker i flyttekasser, er det desuden vigtigt, ikke at gøre kasserne for tunge. Mange begår den fejl at pakke alle bøger i samme flyttekasse. Dette kan synes som en god idé, fordi man så holder bøgene samlet. For at passe på ryggen, og samtidig sikre sig, at bunden ikke går ud på flyttekassen, bør bøgerne dog lægges i separate flyttekasser. Så kan resten af kasserne altid fyldes op med lettere sager.
Med hensyn til de møbler der er så store, at de ikke kan komme i flyttekasser, skal man tage gode beslutninger. Hvis møblet er skrøbeligt og samlet af flere separate led, skal man altid skille det ad. Det sker alt for ofte at sådanne møbler går i stykker under flytningen, fordi man troede at man lige kunne slæbe det ud, uden det tog skade.