Produkter med hurtig levering

Produkter med hurtig levering

NU har jeg boet i Kina i et par måneder, og det skyldes at jeg studere herhenne. Jeg sidder ofte på internettet og søger på en masse tøj, produkter til håret og kroppen, og det er ofte på danske hjemmesider. Her i sidste uge fandt jeg en dansk hjemmeside, som virkelig havde noget mega fedt tøj, som jeg gerne ville have. Jeg undersøgte priserne på dette fragtfirma, og dette fragtfirma havde nogle gode priser. Derudover havde dette fragtfirma også en bred vifte af fragtmand, som plejer at handle med Kina. Jeg har nemlig flere gange erfaret at når vestlige prøver at handle med kineserne, ender det ofte galt, og man får aldrig sine varer, fordi der er et problem i kæden, ofte på grund af en fragtmand, der ikke er i stand til at kommunikere med kineserne. Men jeg undersøgte af de havde en eller to fragtmand, som kunne tale kinesisk.

Gode priser online

Jeg spurgte til priserne, da jeg ringede derind og de fortalte mig at fragt fra Danmark til Kina var faktisk meget billigt, og specielt for deres firma. Jeg synes det var rigtigt dejligt at fragt fra Danmark til Kina er så billigt, specielt fordi jeg bor i Kina, og rigtigt gerne vil have nogle produkter fra Danmark sendt herned. På den måde føles det ikke som om jeg er så langt væk fra Danmark. Det her firma hedder Fragtfirma – cargoshift.dk, og det meget godt synes jeg. Jeg har kun haft positive oplevelser med den og de levere en hurtig levering og en rigtig god service. Derudover har de styr på Kina og kinesere og de har styr på handel med Kina.