Pyt væggene med flotte motiver og friske farver

Pyt væggene med flotte motiver og friske farver

Der er mange måder hvorpå man kan få noget mere farve ind i sin hverdag og sit hjem. Men det er måske ikke lige altid, at det er en god ide, at male hele rum eller vægge i skrigende pangfarver som man bliver glad af at kigge på. I hvert fald ikke, hvis man har tendens til hurtigt at ændre præference og lige pludselig forelske sig i en anden farve. Og så er det jo ikke så smart, at man lige har malet væggen gul, hvis man hellere vil have, at den er grøn. Men så er det smart, at man kan få en anden løsning, som løser netop dette problem. Nemlig ved at sætte wallstickers op på væggen i stedet for.

Fine klistermærker på væggen

Wallstickers er ligesom navnet sig klistermærker til væggen. Dem kan man sætte op ganske nemt og hurtigt, og så kan man have fine motiver på væggene i alle mulige sjove farver og motiver. Man kan både få store og små wallstickers, så der er nok at vælge imellem. En af dem, som er blevet rigtig populære er en verdenskort wallsticker, som viser hele verden. Den er utrolig dekorativ at have hængende, og samtidig så passer den utrolig godt ind i den minimalistiske indretning, som mange kører med her i norden. Det er nok også grunden til, at den er blevet så populær.

Hurtigt at sætte op og tage ned

Det smarte ved verdenskort wallsticker og alle de andre wallstickers man kan få, er at de er så nemme at sætte op, og lige så nemme at tage ned igen. Det tager ikke mange minutter, så hvis man går hen og bliver træt af den, så er det altså ikke sværere, end at man går hen og river den ned. Igennem linket som man finder i denne artikel, kan man se meget mere på de forskellige wallstickers man kan få, og her finder man også den fine verdenskort wallsticker. Så den hjemmeside, er helt sikkert et besøg værd.