Rejseforsikring til sommerferien

Rejseforsikring til sommerferien

Det er snart sommer og derfor er der mange der skal på sommerferie, det er derfor vigtigt at man har styr på rejseforsikring så man altid er dækket, lige meget hvad der kunne ske mens man er i udlandet. Det kan desværre være meget svært at finde en , men hvis du stadig søger kan du finde nogle gode priser og tilbud på www.safeaway.dk. De har et stort udvalg af rejseforsikringer, alt fra ungdomsreseforsikring til afbestillingsforsikring – du kan få det alt hos dem. De er specialister og sælger direkte fra nettet, det er også et 100% danskejet selskab startede i 2013. De er registreret i Finanstilsynet og er også medlem af Ankenævnet for Forsikring og FDIH.

Ungdomsrejseforsikring

Denne rejseforsikring er til dig under 35 år som skal til udlandet – det er også til dig hvis du skal til udlandet for at studere. Hvis du skal rejse langt væk og i tid, har de nogle af de bedste rejseforsikringer i markedet. Du får en bred dækning og hvis uheldet skulle ske er du i fuld sikkerhed. Det er vigtigt at man har en bred dækning da man aldrig ved hvor meget det kan koste i andre lande, især i USA kan det være meget dyrt hvis der sker et uheld. De sikrer dig også økonomisk erstatning din leverandør, flyselskab, hotel osv. går konkurs før din rejse. Hvis du ønsker det kan du også udvide din forsikring med ekstra dækninger, du kan bl.a. vælge bagagedækning eller spare selvrisikoen. Der er mange flere muligheder som du kan se på deres hjemmeside, hvor du også kan købe din rejseforsikring.

Afbestillingsforsikring

Denne forsikring dækker dig i tilfældet du ikke kan rejse på grund af sygdom eller andre uforudsigelige årsager. Den skal købes sammen med din rejse og der er selvfølgelig specifikke krav til en afbestilling, som du kan læse mere om på deres hjemmeside – der kan du også bestille din forsikring.