Rustbeskyttelse til din bil

Rustbeskyttelse til din bil

Når man bor i et land som Danmark med de forskellige årstider og hvor vejret kan skifte meget, er det meget vigtigt at få rustbeskyttelse på bilerne. Det er vigtigt at man bruger tid på undervognsbehandling for at sikre at bilen er i god stand længere tid. Det kan godt betale sig at bruge penge på det, da det beskytter bilen mod rust og dermed giver din bil længere tid at køre. Klimaet kan være meget hårdt mod bilerne, kombinationen af et meget høj salt forbrug på vejene og den fugtige klima er ikke særlig god for bilerne. Hvis din bil har brug for undervognsbehandling, er tectyl en af de bedste valg. Der er mange fordel ved brug af tectyl bl.a. undgår du rustangreb, en god gensalgspris og færre reparationsudgifter. Tectyl har mere end 75 års erfaring og kan hjælpe dig med rustbeskyttelse i mange fagområder. Du kan få beskytellse til både korttid eller langtid, både til indendørs og udendørs brug.

Miljøvenlig forretning

Tectyl er en meget innovativ selskab som er i gang med at udvikle flere miljøvenlige produkter som er naturlige. Deres produkter er i dag ikke længere med opløsningsmidler og dette gavner både medarbejder der anvender dem og miljøet. Hvis du søger et selskab som arbejder med naturlige produkter, kan du kontakte dem og få en meget god beskyttelse til din bil. Du kan book rustbehandling her.

Find et center i nærheden af dig

Tectyl har mange centre i Danmark og du kan finde det center der er tættest på dig på deres hjemmeside. Derefter kan du også finde hjemmesider på de lokale centre hvor du kan booke tid til behandling. De lever alle sammen op til deres standarder på rustbehandling, hvis du er i tvivl kan du kontakte dem via telefon. Med TEctyl kan du også få op til 30 års garanti – for at få dette skal du sørge for at din bil bliver behandlet hos dem hver andet år.