Skab en miljø på arbejdspladsen hvor medarbejderne føler sig trygge

Skab en miljø på arbejdspladsen hvor medarbejderne føler sig trygge

Når man bestyrer en arbejdsplads er man forpligtet til også at tage sig af, hvordan ens medarbejdere har det. Derfor skal man også tænke på det arbejdsmiljø, som de befinder sig i. Derfor er der mange virksomheder, som har en arbejdsmiljørepr??sentant. Det er en som medarbejderne kan komme til, hvis de har nogle problemer med noget på arbejdet. Hvis der er noget de er utilfredse med og ønsker ændret. Herefter skal arbejdsmiljørepræsentanten sørge for at tage disse problemstillinger med videre til en øvre ledelse, så de kan gøre noget ved det, for at tilfredsstille medarbejderne.

Behandler alles interesser

Det er klart at en arbejdsmiljørepræsentant ikke kan sørge for at opfylde alle medarbejdernes krav. Men man kan i hvert fald prøve at indgå i en positiv dialog, hvor man prøver at tilgodese så mange folks interesser som muligt, heri selvfølgelig også ledelsens interesser. Det er noget man kan snakke om sammen i arbejdsmiljøgruppen, som er en gruppe af mennesker, der repræsentere forskellige afdelinger i virksomheden. Denne konstellation har vist sig at være yderst effektiv for mange virksomheder, og derfor opfordres virksomheder der endnu ikke har sådan en ordning at få den.

Hvordan kommer man i gang

Hvis man ikke tidligere har hørt om APV, så kan det selvfølglig være svært at vide, at man kan bruge sådanne værktøjer. Men hvis man bruger det link, som man finder i denne artikel, så kan man læse mere omkring APV. Her kan man også læse hvad en skal kunne bidrage med. Hvis man overvejer at indføre det på arbejdspladsen, kan man også henvise til det link, som man finder i denne artikel. Her kan resten af virksomheden gå ind og læse mere omkring Hvad er APV er, og hvordan man kan bruge det på den i ens egen virksomhed på en god måde.