Sprængning af bygninger

Sprængning af bygninger

Når man sprænger bygninger og konstruktioner er det først og fremmest vigtigt at få tilladelse af politiet og være fuldt forsikret. Men derudover skal sprængning af bygninger foregå sikkert. Da sprængning af bygninger kan gå galt, er det yderst vigtigt at sprængninger af bygninger og konstruktioner foregår kontrolleret.
Nedrivning og sprængning af bygninger forekommer meget sjældent. Derfor skal man gøre sig tanker om, hvilken virksomhed har den rette ekspertise til at påtage sig opgaven at sprænge en bygning. Et sprængningsfirma som vi særligt kan anbefale er: Jysk Sprængningstjeneste.

Jysk Sprængningstjeneste

Jysk Sprængningstjeneste arbejder med sprængning af høje konstruktioner. Det kan eksempelvis være sprængning af siloer, skorstene, stålkonstruktioner, kedelbygninger, sprængning af bambus eller sprængning af skorsten og meget mere.

Jysk Sprængningstjenestes arbejdsopgaver ligger primært inden for betonsprængninger i forbindelse med nedbrydnings- og byggearbejde. Desuden er sprængvirksomheden også specialiseret i sprængning af bambus, altankonsoller, bjælker, søjler, natursten samt fundamenter ? både store og små.

Jysk Sprængningstjeneste har eksisteret siden 1996, og er startet af Morten De Thurah. Firmaet har 20 års erfaring med sprængninger af forskellige fundamenter og konstruktioner, og har derfor spidskompetencer inden for sprængning.

Det vigtige for sprængvirksomheden er at opbygge og vedligeholde et godt forhold til deres mange kunder, som er nedbrydere, entreprenører, maskinstationer, anlægsgartnere og private.

For mere information om Jysk Sprængningstjenestes services, se mere på www.bambus.dk. Der kan du også læse mere om firmaets erfaringsgrundlag og tilbageblik.

Kilde: Bambus.dk