Strømper der giver grimme solmærker

Så er sommeren endelig over os. Og det betyder jo også, at man skal finde shorts og sommertøjet frem. Bare ben, så de kan blive brune og lækre at se på. Og det var lige præcis, hvad jeg gjorde den anden dag, jeg var med mine veninder i parken. Jeg havde taget mine nye sneakers på, og for at skoene ikke skulle blive sure, havde jeg selvfølgelig også taget et par strømper på. Men da jeg kom hjem, efter en hel dag ude i solen, opdagede jeg desværre, at jeg havde fået de grimmeste solmærker efter mine strømper. Mærker efter strømper er simpelthen det største kiks.

Ankel sokker løser problemerne

Jeg viste mine mærker til min rumbo, som synes det var noget så sjovt, at man kunne se, at jeg havde haft strømper på. Hun spurgte hvorfor jeg dog ikke havde haft ankel strømper på. Eller ankel sokker som de rigtig hedder. Men jeg har aldrig hørt om noget, der hedder ankel sokker. Hun forklarede mig, at det er sokker, der fungerer helt ligesom almindelige sokker. Men de er bare kortere i det, og går kun til anklerne. Perfekt til hvis man vil have sneakers på i parken, uden at få mærker efter sine sokker. Næste dag gik jeg derfor ned i byen, for at finde mig nogle ankel sokker. Nu er det de eneste sokker jeg går i om sommeren, og solmærkerne er selvfølgelig væk.

Submit a Comment