Tag på en rejse til Island, hvor der også er mulighed for at køre selv

Tag på en rejse til Island, hvor der også er mulighed for at køre selv

Uforglemmelige oplevelser

Rejser til Island kan ikke sammenlignes med andre mere traditionelle rejser som fx at tage til London, Mallorca m.m. Islandsrejser er helt specielle er mange årsager. Island byder på en helt unik natur, som man ikke finder andre steder. Naturen i Island er kendt for sine stærke kontraster. Man kan fx både opleve varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald samt meget mere. Det er ikke noget, som man kan opleve andre steder. Island byder derfor på mange unikke, spændende og uforglemmelige oplevelser.

Seværdigheder på Island

Der findes forskellige seværdigheder på Island, alt efter om man rejser til det sydlige og sydvestlige Island, det østlige, vestlige eller det nordlige Island, vestfjordene eller højlandet. Læs mere om de forskellige seværdigheder på dette link: http://www.vulkanrejser.dk/om-reykjavik-og-island/planlaeg-din-tur-til-Island/sevaerdigheder-pa-island/

Rejs til Island med Travelnord.dk

Rejs til Island og få hjælp til det praktiske med rejseselskabet Travelnord.dk. På Travelnord.dks hjemmeside kan man vælge forskellige måder at komme til Island på. Man kan fx køre selv ferie Island, tage på rideferie, citybreak, grupperejser, firmarejser m.m. Man kan få hjælp af Travelnord.dk til de forskellige seværdigheder, som man ønsker at se. Alt efter hvordan man ønsker at komme til Island, så kan man også få guide til transport. Hvis du fx vil have en kør selv ferie Island, kan du også læse om det på hjemmesiden. Der findes forskellige tilbudspakker, som man vælge imellem. Hvilken pakke du skal vælge, kommer an på dine økonomiske samt tidsmæssige muligt, og også ønsker. Klik dig ind på Travelnord’s hjemmeside, og find flere informationer omkring rejserne. En ting er sikker, du vil få en fantastisk ferie Island – med skøn natur og spændende seværdigheder.

Vil du gerne rejse til Island kan du tjekke Her Og hvis du gerne vil på kør selv ferie på island, så se her Her