Tid til at skærme af for solen

Den anden dag da solen endnu engang var fremme, hev jeg vores solsejl ud, så det kunne skygge godt under teressen. Når man som jeg, godt kan lide at læse en bog, samtidig med at solen ikke behøver at skinne direkte ind i ens øjne, så bliver man altid nødt til at bruge en solafskærmning for at skygge for solen. Vi har altid haft en eller anden form for solafskærmning herhjemme, så vi ikke har fået solen i øjnene, når vi har siddet ude på teressen om eftermiddagen.

solafskærmning

Slidt og gammel afskærmning

Vores solsejl har virkelig gavnet os og hjulpet os i rigtig mange situationer, men her den anden dag måtte jeg nok alligevel lige tage en snak med min far, om at vores solsejl trængte til en udskiftning. Han havde længe gået og snakket om, at vi nok i stedet bare burde købe nogle markiser, men han havde dog aldrig fået gjort noget ved det, så da jeg tog snakken op, kunne han også sagtens godt se, at det nu var på tide at udskifte vores meget gamle solafskærmning med noget nyt og mere smart.

Solen går i vejen

Jeg skal derfor ud og kigge på nogle markiser i en forretning med min far. Her den anden dag så jeg nemlig en reklame for nogle meget smarte markiser, som havde de lækreste farver og så ud til at skulle være rigtig nemme at sætte op, så vidt muligt jeg nu lige kunne læse mig frem til. Jeg viste dem til min far, som også mente at det måske var dem som vi skulle have, så derfor aftalte vi at tage ud og kigge på nogle nye i dag. Jeg ved ikke helt om det bliver dem, men spændende bliver det.

Nye markiser til at skygge for solen

Grunden til det egentlig haster sådan, er at bogen jeg læste, ikke bare var en helt almindelig bog. Jeg sidder nemlig lige nu, og er ved at læse til nogle af mine aller sidste eksaminer, så det er virkelig vigtigt for mig, at jeg kan få ro og ikke blive forstyrret af hvor dumt det nu end lyder – solen. Så derfor er det virkelig lidt en hastesag, at vi får købt nogle nye markiser, så jeg ikke bliver forstyrret af den skide sol. Jeg kunne selvfølgelig også bare vælge at sidde indenfor i stedet, men da vejret nu er så godt, ville det trods alt være rart, hvis jeg kunne sidde udenfor i stedet. Jeg fandt mine nye markiser på www.moogio.dk.

markiser

Submit a Comment