Tøj til jeres børn

Efter at have født tre børn, er jeg efterhånden godt inde i alt hvad der hedder babyer, børn og ikke mindst tøj og sko til børn. Derfor vil jeg nu gerne give jer unge mødre et lille tip, hvis I selv står med jeres lille nyfødte dreng eller pige og ikke rigtig ved, hvilken bodystocking i bør købe til ham/hende. Da jeg fik mit første barn, stod jeg selv i den situation, at jeg ikke rigtig vidste hvad for noget tøj jeg skulle købe til mine børn, derfor købte jeg blandt andet de lækreste hummel børnesko, fordi de var smarte og hummel var jo moderne, men køb af børnetøj er altså meget mere end bare noget der er på mode! Når I får jeres første barn, vil jeg råde jer til, at købe en molo body til ham/hende. Det er en bodystocking i rigtig god kvalitet, som jeg er sikker på, at I og ikke mindst jeres barn vil blive glad for.

molo body til alle størrelser

Molo body er vejen frem

Jeg har lige siden mit første barn kun købt molo body, da jeg vidste det altid var en rigtig god kvalitet, som jeg altid ville kunne regne med. Udover de fine hummel børnesko jeg havde fået købt mig til min første søn, fandt jeg hurtigt ud af, at børnetøj ikke var helt billigt. Jeg begyndt derfor at finde nogle jakker af rigtig god kvalitet på nogle overtøj udsalg. På den måde blev det knap så dyrt at købe tøj til mine børn, og jeg kunne samtidig også sikre mig, at de kunne gå i noget ordentligt kvalitetstøj. De fine molo body stockings kunne sagtens gemmes til mine næste børn og så vare de lavet i noget stof, som var rigtig behageligt at have på for mine børn, så det ikke kløede, alle tips kom fra http://www.noahogvictoria.dk/shop/frontpage.html.

 

Submit a Comment