Ubudne gæster

Ubudne gæster

Tyveri – nej tak

I disse tider er det mange steder desværre nødvendigt at sikre sit hjem. Det kan man gøre med bevægelsessensor montering. Hos ViesMyHome finder man nemlig et bredt udvalg af tyverialarmer, der sikrer ens hjem, når man ikke er hjemme. At f?? installeret en tyverialarm betyder, at man kan beskæftige sig med det, man lige nu er i gang med, uden at bekymre sig om, hvad der sker med ens hjem.
ViewMyHome har ikke alene alarmsystemer til at sikre indbrud. ViewMyHome har også alarmsystemer, der sender signaler i form af SMS til ejeren i tilfælde af røgudvikling eller defekte vandrør.
ViewMyHome kan kort sagt sammensætte en alarmpakke, som passer lige netop til det behov, som man som husejer måtte have. Det kan være alarmsystemer til ens private hjem eller til sommerhuset. Et alarmsystem kan andet end at holde ubudne gæster ude af hjemmet. Et alarmsystem kan også forhindre, at en brand udvikler sig og forvandler for eksempel sommerhuset til en spøgelsesagtig brandtomt.
Har man installeret en alarm til hjemmet kan man roligt tage hjem uden at spekulere på, om der har været ubudne gæster.
Alarmsystemerne hos ViewMyHome er nemme at installere selv, uden den store håndværksmæssige kunnen. Det kræver noget tilbehør, som selvfølgelig følger med i købet.
Alarmsystemerne hos ViewMyHome tilbydes som privatalarm, hvilket gør det billigere, da man ingen abonnement har med et vagtselskab.
Har man brug for at udvide sin tyverialarm til også at omfatte et overvågningskamera, lader det sig også nemt gøre.
Har man en tyverialarm kombineret med overvågningskamera i sit hjem, er man godt beskyttet. Både når man er hjemme, og når man er ude. Og hvem vil ikke gerne være godt beskyttet i sit eget hjem. Især i disse tider, hvor man hører om rigtig mange indbrud, som gør folk utrygge. Og har man en gang været så uheldig at være stødt på ubudne gæster, eller er kommet hjem til et gennemrodet hus, er det i hvert fald en god investering.