Vælg en skole hvor der er plads til udvikling

Vælg en skole hvor der er plads til udvikling

Hvis dit barn har nået teenagealderen, så kan du begynde at overveje mulighederne for at sende hende/ham på efterskole. Et efteskoleophold er en rigtig god investering både socialt og fagligt. På et efterskoleophold kan dit barn lære at stå p?? egne ben og klare hverdagen med delvis større fra lærer og de andre elever. I Danmark er der rigtig mange efterskoler at vælge imellem. Hvis man er på udkig efter en efterskole ved århus, hvor det er fællesskab, ansvar, tryghed, dygtiggørelse og udvikling der er i fokus, så skal man kontakte Brøruphus efterskole.

Linjefag

På de danske efterskoler kan man finde en række linjefag, som man kan vælge imellem. Hvis man godt kan lide at dyrke sport, herunder spille fodbold, håndbold, badminton, hockey og anden sport så skal melde sig på disse linjefag. Man kan også finde andre kreative linjefag herunder håndarbejde, teater, hjemkundskab, kunst og musik. Hvis der er et fag, som man gerne vil være bedre til, at har man rigtig gode forudsætninger på skolerne. Lærerne har tid til at fordybe sig sammen med den enkelte elev.

Den sociale dimension

Når man sender sit barn på et efterskoleophold, så kan man være sikker på, at få et barn hjem igen, som har udviklet sig en hel del. På et efterskoleophold får man lov til at være tæt på andre unge mennesker, som er samme sted i livet som en selv. Når man kommer afsted og skal stå på egne ben, så skal man selv tage ansvar og denne aspekt gør, at mange udvikler sig meget både fagligt og socialt. Når man bor sammen med mange andre unge på sin egen alder, så vil man opleve at man kommer rigtig tæt på hinanden. Mange beskriver forholdet til de andre unge på skolen som en slags familieforhold, hvor nogle af ens skolekammerater går hen og bliver som en slags søskende, som man går op og ned af hver eneste dag.