Vi bestiller gerne indisk mad

Min livret er indisk mad og min kæreste og jeg har for vane, at bestille rigtig meget indisk takeaway. Det er en rigtig dårlig vane, at bestille indisk mad online, men det er nogle gange det nemmeste når vi begge to kommer sent hjem fra arbejde i hverdagene. Der ligger en rigtig god indisk takeaway restaurant lige et stykke fra hvor vi bor. Vi bestiller det ,som nævnt online og et kvarter efter er det klart, så vi kan hente det og så er der ellers indisk mad til aftensmad. Det er super lækkert og de har rigtig meget, at vælge mellem der hvor vi bestiller, så vi plejer, at bestille to forskellige, som vi så deler.

Jeg vandt en middag med indisk og biograftur

Heldigvis er indisk take away, ikke det mest usunde slags mad man kan hente, men i sidste måned lavede min kæreste og jeg dog et væddemål for, at se hvem der kunne holde sig fra det i længst tid. Væddemålet holdte dog ikke så længe, for to dage efter kom jeg hjem fra job og så have min kæreste sat lys på bordet og hentet indisktakeaway, fordi han simpelthen ikke orkede, at lave mad, da han kom hjem. Jeg vandt derfor vores væddemål, som var en tur i biografen. Så det var en skøn aften med min livret og en tur i bio med min kærlighed. Det er derfor ikke sidste gang jeg vædder med ham.

Submit a Comment